کاری کن که اسمت با جسمت نره زیر خاک...
کاری کن که اسمت با جسمت نره زیر خاک...

7+1 دیدگاه اشتباه در مورد ثبت شرکت

تهیه شده با ❤ توسط تیم تحریریه پوشه

فهرست مقاله

()

امروزه، ثبت شرکت یکی از مراحل اساسی و ضروری برای راه ‌اندازی کسب و کارها و رونق و گسترششون محسوب میشه. اما در جامعه امروز، در زمینه ثبت شرکت چندین دیدگاه اشتباه در مورد ثبت شرکت وجود داره که بعضی از اونها به اشتباه جا افتاده ؛ که همگی تحت جو عمومی و نگاهی غیر متخصصانه به ثبت شرکت ایجاد شده و باعث میشه که خیلی از افراد ،رشد و رسمی کردن کسب و کارشون رو به تعویق بندازن و یا در همون شرایط فعلیشون باقی بمونن.

در این مقاله با تکیه بر تجربه و سوابق خودمون در زمینه امور ثبتی، به صورت تخصصی به بررسی دیدگاه های اشتباه در مورد ثبت شرکت میپردازیم و میگیم که چرا این این دیدگاه ها اشتباه هستن و توصیه ها و راهنمایی هایی کاربردی در این زمینه ارائه میدیم.

اگه شما هم به فکر تاسیس یک شرکت هستین و میخواین اطلاعات دقیق و صحیح درباره فرآیند ثبت شرکت به دست بیارین، میتونین تا انتهای این مقاله همراه ما باشین تا ازاشتباهات رایج در این زمینه آگاه و با اطمینان بیشتر به راه‌اندازی و گسترش کسب و کار خودتون بپردازین.

۱- ثبت شرکت سرمایه اولیه بالایی میخواد!!!

در طول سالهایی که مجموعه پوشه کار ثبت شرکت انجام میده؛ بارها این جمله رو از دوستان، اطرافیان و حتی مراجعه کنندگان شنیدیم که:

“ای بابا! من که سرمایه زیادی ندارم که بخوام شرکتم رو ثبت کنم.”

دیدگاه اشتباه در مورد ثبت شرکت

 

اگه شما هم اینجوری فکر میکنید ، باید بهتون بگیم که کاملا در اشتباهید . اول اینکه ؛ شرکتها انواع مختلفی دارن که با توجه به شرایط کسب و کار و نیاز خودتون شرکت مناسب رو برای ثبت انتخاب میکنید.

دوم اینکه بیش از ۹۰ درصد شرکتهایی که روزانه در حال ثبتن، شرکتهای سهامی خاص و مسئولیت محدود هستن که از کاربردی ترین و رایج ترین انواع شرکتها و مناسب فعالیت های مختلفن و به احتمال خیلی زیاد حیطه فعالیت شما هم مربوط به همین دو نوع شرکت میشه.

سوم اینکه خبر خوبی براتون داریم این نوع شرکتها برخلاف دیدگاه عموم با حداقل سرمایه ثبتی فقط ۱۰۰ هزار تومن قابل ثبت هستن و شما میتونید در طول زمان با گسترش و پیشرفت شرکت و کسب و کارتون، بر حسب نیاز سرمایتون رو افزایش بدید .

۲- برای ثبت شرکت مدرک تحصیلی مرتبط نیازه!!!

شاید شما هم فکر میکنید برای ثبت شرکتتون حتما باید مدرک تحصیلی مرتبط با موضوع شرکت داشته باشید ! میتونیم با قاطعیت بهتون بگیم در ۹۵% موارد برای ثبت شرکتتون هیچ مدرک تحصیلی نیاز ندارید .دلیلش اینه که شرکت یک ساختار حقوقی تحت حمایت قانون به کسب و کارتون میده و در واقع شرکت یک مجوز کسب و کار نیست ولی باعث ایجاد اعتبار و اعتماد شما در بین مشتریان میشه .

دیدگاه اشتباه در مورد ثبت شرکت

 

در اون ۵% باقی مونده هم شما برای ثبت شرکت نیاز به مدرک تحصیلی ندارین بلکه اگه موضوعات خاصی که قبل از ثبت شرکت نیاز به اخذ مجوز داره رو انتخاب کنید، ارائه مدرک تحصیلی مرتبط برای اخذ اون مجوز مورد نیازه.

با توجه به تجربه چندین ساله گروه ثبتی پوشه اکثر موضوعات برای ثبت شرکت نیاز به مدرک تحصیلی ندارن ولی در صورت نیاز به مدرک تحصیلی هم، یک مشاوره ثبتی زبده میتونه با تجربه و تخصص خودش در اکثر موارد این موضوع رو براتون حل کنه.

۳- شنیدم برای ثبت شرکت ، دفتر تجاری لازمه!!!

بسیاری از صاحبان سرمایه و علاقه‌ مندان به ثبت شرکت، دغدغه داشتن مکانی خاص به عنوان دفتر شرکت رو دارن برخی دیگه هم این پرسش رو مطرح میکنن که آیا اصولا داشتن دفتر برای ثبت و شروع فعالیت شرکت ضروریه؟؟؟

باید خیلی واضح بگیم، صرفا برای ثبت شرکتتون خیر- با هر آدرس حقیقی که کد پستی داشته باشه (حتی آدرس منزل و یا یک اتاق اجاره ای) که متعلق به یکی از شرکا هست میتونید شرکتتون رو ثبت کنید .پس به خاطر دیدگاهی که کاملا نادرسته ثبت شرکت و گسترش کسب و کارتون رو هرگز به تعویق نندازید.

۴- من که کارت پایان خدمت ندارم ، نمیتونم شرکت ثبت کنم!!!

بر خلاف تصور اکثر افراد درثبت شرکت هیچ یک از سهامداران، هیئت مدیره ، مدیر عامل و بازرسین به هیچ وجه نیاز به کارت پایان خدمت و یا معافیت ندارن. البته برای اخذ مجوزهای بعد از تاسیس شرکت مانند پروانه کسب ، پروانه بهره برداری، کارت بازرگانی و…ارائه  کارت پایان خدمت  یا معافیت  لازمه.

گروه ثبتی پوشه در طول این سالها برای تعدادی از مراجعه کنندگان تونسته با استفاده از چینش صحیح هیئت مدیره وامضا داران این مسیر رو هم به راحتی هموار کنه.

دیدگاه های اشتباه در مورد ثبت شرکت

 

۵- اگه شرکت ثبت کنم هرروز با بیمه و اداره کار درگیرم!!!

قطعا هر شرکتی که به دنبال رشد و گسترش فعالیتش هست باید افرادی رو استخدام و حقوق و بیمه اونها رو مطابق با قوانین کار پرداخت کنه؛ اما باید نکاتی رو مد نظر داشت:

 

  • نه تنها شرکت ها بلکه افراد حقیقی هم در صورتیکه فردی رواستخدام کنن باید حقوق و مزایای اون رو مطابق با قوانین کار پرداخت کنن وگرنه دچار تخلف شدن.
  • بار فعالیت شرکت بر دوش همین کارکنان هست و هر چه کارمندهاتون متخصص تر باشن، ثابت شده که میزان سودی که برای شرکت دارن، حداقل چندین برابر میزان حقوق و مزایای دریافتی اونهاست.
  • در نظر داشته باشید که تمام هزینه بیمه بر عهده کارفرما و شرکت نیست و قسمتی از اون از حقوق خود کارکنان کسر میشه . بیمه در صورت بروز اتفاق در محل کار،هزینه ها رو بر عهده میگیره.ضمنا در صورت بیمه نکردن ،قانونا جریمه و همه مخارج درمان شخص آسیب دیده بر عهده کارفرماست.

 

البته باید بهتون بگم بالاخره در سال چند بار گذرتون به بیمه و اداره کار میفته که در واقع حق طبیعی کارمندهاتون هست که بر طبق قانون، حقوق و مزایایی داشته باشن و طبیعتا یک کارفرمای باهوش و زیرک میدونه که بیمه دلیل دلگرمی و خدمت خالصانه کارمندانش هست.

۶- کسب و کار من بزرگ نیست که بخوام شرکت ثبت کنم!!!

وقتی برای اولین بار اینو شنیدیم سعی کردیم تحقیق کنیم که شرکتهای بزرگ و معروفی مثل گلرنگ، میهن، کاله، زرماکارون و… از همون ابتدا شرکتشون رو ثبت کردن یا بعد از اینکه بزرگ و معروف شدن ، اقدام به ثبت شرکت کردن.

برای فهمیدن این موضوع به دنبال تاریخ تاسیس این شرکتها گشتیم و جالبه بدونید که همه این شرکتها از روز اول حتی زمانیکه یک کسب و کار کوچیک بودن و هیچ کس اونها رو نمیشناخت شرکت خودشون رو ثبت کرده بودن . اگه بخوایم خیلی تخصصی به موضوع اشاره کنیم یکی از عوامل موفقیت اونها ثبت شرکتشون بوده چونکه با استفاده از اون شرکت تونستن اعتبار بیشتر ، فروش بیشتر، وامهای بزرگتر و بطور کلی دست آوردهای بیشتری رو به دست بیارن.

اگه موسسین این شرکتها هم همین دیدگاه اشتباه رو داشتن، مطمئنا هنوز یک کسب و کار کوچیک و شناخته نشده باقی مونده بودن .

 

دیدگاه اشتباه درباره ثبت شرکت

 

۷- اگه شرکت ثبت کنم از پس مسئولیتهاش برنمیام!!!

این دیدگاه اشتباه واقعا دیدگاه جالبیه!!! چون دقیقا برعکس مزیتی هست که ثبت شرکت برای موسسین ایجاد میکنه. یعنی با ثبت شرکت، موسسین اون میتونن مسئولیتهاشون رو بر طبق قوانین تجارت بر عهده اعضا هیئت مدیره بزارن و نه تنها مسئولیتشون بیشتر نمیشه بلکه بصورت اصولی و قانونی میتونن مسئولیت ها رو تفویض کنن.

۷+۱- اگه شرکت ثبت کنم مالیات بدبختم میکنه!!!

و اما دیدگاه آخر و رایج ترین دیدگاهی که میتونه بزرگترین مانع برای ثبت شرکتتون باشه!

بخش زیادی از این دیدگاه ناشی از نگاه سطحی و جو عمومی نسبت به مالیات شرکتها هست .بیایید با هم نگاه تخصصی و واقع بینانه ای به این موضوع داشته باشیم:

 

  • اولا مالیات به هر کسی که فعالیت اقتصادی داره تعلق میگیره ،حتی کارمندا و کارگرا هم به نسبت حقوقشون مالیات میدن و اونی که مالیات نمیده متخلفه و بالاخره یک روز گیر میفته.
  • دوما مالیات نسبت به درآمد برآورد میشه اینجور نیست که تا یه شرکت ثبت کنی برات مالیات بیاد و یا بی حساب و کتاب بهت مالیات تعلق بگیره.

 

حالا اگه یک مجموعه زبده، حرفه ای و با تجربه کارهای ثبتی شما رو انجام بده و پس از ثبت شرکت یک مشاورحرفه ای مالیاتی درکنارتون قرار بده (که پوشه این کار رو در طرح تکمیلی تاسیس شرکت انجام داده) کلی بند و تبصره قانونی وجود داره که با استفاده از اون میشه مالیات کمتری پرداخت کرد و یا اصلا مالیات نداد.

 

سخن پایانی

دراین مقاله در مورد دیدگاه های اشتباهی که در مورد ثبت شرکت وجود داره صحبت کردیم و بررسی کردیم که چرا این دید گاه ها اشتباه هستن و چطوری باعث آسیب رسوندن به کسب و کارتون میشن .

با آگاهی از این دیدگاه‌های اشتباه و جایگزین کردن دیدگاه صحیح در مورد فرآیند ثبت شرکت، شما می‌تونید موانع ذهنی رو از سر راهتون بردارید و خیلی سریع در مسیر پیشرفت قرار بگیرید.امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشه که بتونین با استفاده از موارد گفته شده با دیدی باز و آگاهانه در مورد ثبت شرکتتون تصمیم گیری و اقدام کنین .

لطفا اگه دیدگاهی در مورد ثبت شرکت دارید و یا از دیگران شنیدید، در بخش نظرات در پایین همین مقاله باهامون به اشتراک بزارید تا صحیح و غلط بودن اون رو با هم بررسی کنیم .

میانگین امتیاز: / ۵. تعداد آرا:

خدمات پیشنهادی پوشه

این مقالات رو هم بخونید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میتونین QR کد پروانه کسب رو اسکن کنید و اعتبار پوشه رو بسنجید

میتونین QR کد پروانه کسب رو اسکن کنید و اعتبار پوشه رو بسنجید